وی افزود به چینیهایی که تمایل دارند برای اهدافی چون گردشگری، وظایف دولتی، نشستهای کاری، خرید کالا و ترانزیک وارد اندونزی شوند، روادید هنگام ورود اعطاء میشود که نهایتا 60 روز اجازه اقامت دارد.
اوراتمانگون با بیان اینکه یک شرکت مستقر در «هانگجئو» واقع در استان «جهجیانگ» قصد دارد کنفرانسی با حضور 200 تا 300 نفر در جزیره بالی برگزار کند، گفت: اندونزی کشوری فوق العاده و زیباست، لطفا تشریف بیاورید.
هفته گذشته «ساندیاگو اونو» وزیر گردشگری و اقتصاد خلاق اندونزی در کنفرانس خبری که در جاکارتا برگزار کرد، گفت این کشور جنوب شرق آسیا انتظار دارد در سال جاری میلادی پذیرای دستکم 253 هزار گردشگر چینی باشد.
اندونزی جزو کشورهای متعددی است که از زمانی که چین از هشتم ژانویه (18 دی) تدابیر جدید مرزی را اجرایی کرده، تدابیری را برای استقبال از گردشگران چینی معرفی کرده است.
«امبلوا کایروکی» سفیر تانزانیا در پکن نیز در مصاحبه با نشریه «چاینا دیلی» گفت پس از سه سال انتظار، خوشحال است که گردشگران چینی را به وطنش دعوت میکند، جایی که مردم میتوانند برای دیدن حیاط وحش به «پارک ملی سرنگتی» سر بزنند یا به کوه «کلیمانجارو» را که به «بام آفریقا» نیز معروف است، بروند.
«آنوتین چارنویراکول» معاون نخست وزیر و وزیر بهداشت تایلند و دیگر مقامات دولتی این کشور دوشنبه هفته گذشته از مسافران چین در فرودگاه «سوارنابهومی» بانکوک استقبال گرمی به عمل آورده و به آنها هدایا و دسته گل اهداء کردند.
«هون سن» نخست وزیر کامبوج در سخنرانی اوایل ماه جاری خود با بیان اینکه این کشور از محدودیتهای برخی کشورها علیه مسافران چینی تبعیت نمیکند، گفت حضور گردشگران چینی برای گردشگری و رشد اقتصادی کامبوج ضروری است.
وزارت امور خارجه مالدیو در بیانیهای که 28 دسامبر در وب سایت خود منتشر ساخت، تاکید کرد این کشور از تعدیل تدابیر ورود و خروج مسافران چین استقبال میکند و مشتاقانه منتظر بازگشت گردشگران چینی به مالدیو است.
«وانگ ونبین» سخنگوی وزارت خارجه چین اخیرا در کنفرانس خبری خود گفت که کشورهای دوست با مهماننوازی قلب گردشگران چینی را با گرما و شادی پر میکنند و طبیعتا به مقصدهای مورد علاقه تبدیل میشوند.
وی همچنین تاکید کرد تلاشهایی صورت خواهد گرفت تا سفر گردشگران چینی به آن کشورها تسهیل شود. از جمله این اقدامات افزایش تعداد پروازهای مستقیم خواهد بود.