از این گذشته، بسیاری از محققان آمریکایی، از جمله استفان نات، استاد امور امنیت ملی در کالج جنگ دریایی ایالات متحده، به این نتیجه رسیده اند که «آمریکا بر پایه اسرار ناگفته و دروغ بنا شده است.»
اخیرا واشنگتن در جنگ تبلیغاتی بی پایانش علیه چین، مسائل مربوط به منطقه خودمختار اویغور شینجیانگ را هدف قرار داده است. واشنگتن حتی در کمال تعجب اقدام به اعمال تحریمهای مختلف علیه چین و ایجاد اخلال در زنجیره تامین جهان کرده است و این کار را تنها بر اساس اتهامات بی اساس خود مبنی بر «نسل کشی» و «کار اجباری» قوم اویغور در شینجیانگ انجام داده است.
دروغ های واشنگتن مثل همیشه تنها توسط تعدادی از متحدان غربیاش تکرار شد، اما جامعه بین المللی به ویژه در جهان عرب به آن هیچ توجهی نکردند.
کشورهای عربی در برابر قدرت شایعه سازی واشنگتن محکم ایستادند و از سیاست چین در قبال شینجیانگ حمایت کردند.
در صورت درست بودن اتهامات واشنگتن، کشورهای عربی بیکار نمی نشستند، زیرا دینی مشابه با قوم اویغور شینجیانگ دارند، حال آنکه کتاب مقدس مسلمانان قرآن می فرماید: «مؤمنان مانند برادران یکدیگرند».
کارشناسان عرب بارها در مصاحبههای متعدد با شینهوا گفتهاند که آمریکا با جعل اسناد در مورد شینجیانگ راه به جایی نمیبرد، زیرا هر روز بر تعداد عربهای که به تناقضات در ادعاهای ایالات متحده پی میبرند بیشتر میشود و به همین جهت ایالات متحده کاملا نزد آنها بی اعتبار شده است. علاوه بر این، بسیاری از هیئت های عربی تجربه سفر به شین جیانگ را داشته اند و آنچه را که در آنجا اتفاق می افتد دیده اند.
جنگ اطلاعات نادرست علیه چین
هنگامی که در ماه اکتبر طرح ضد چینی آمریکا و متحدانش در رابطه با شین جیانگ در پنجاه و یکمین جلسه شورای حقوق بشر (HRC) رد شد، تشویق های بلندی در سالن کنفرانس کاخ سازمان ملل در ژنو به گوش رسید و کشورهای عربی در این رای گیری کاملا از چین حمایت کردند.
کمال گابالا، ستون نویس مصری و یکی از اعضای شورای امور خارجه مصر، گفت: جای تعجب نیست که جهان عرب همیشه از چین و آرمان عادلانه آن حمایت کردهاند. برخی کشورها در تلاشند تا مانع توسعه چین شوند و مردم عرب نیز به خوبی به آن آگاهند.
او گفت که مسئله شینجیانگ «مسئله ای سیاسی است که توسط غرب برانگیخته شده است زیرا می خواهد که مردم این قوم را در فقر و جهل رها کند. غرب میخواهد شینجیانگ را به کانون تنش و تروریسم تبدیل کند تا بر توسعه چین تأثیر بگذارد.»
ایالات متحده و متحدان غربیاش بسیار تلاش کردند تا کشورها را ترغیب کنند که در ماه اکتبر به پیشنویس آنها رای مثبت دهند تا بتوان به عنوان یک مسئله رویهای آن را بررسی کنند در حالی که قرار بود انگیزه سیاسی در مورد آن نداشته باشند. دیگر تاکتیک های کمپین اخبار دروغین واشنگتن علیه چین نیز بسیار ناشیانه تر از این عمل کردند.
به عنوان مثال سیاستمداران و رسانه های ایالات متحده بی وقفه دروغ آشکارا و ظالمانه واشنگتن در مورد مسئله «نسل کشی» در شین جیانگ را برای توهین به چین مطرح می کنند.
در واقع، قوم اویغور در شین جیانگ در حدود شست و چند سال گذشته از 2.2 میلیون نفر به حدود 12 میلیون نفر افزایش یافته و میانگین امید به زندگی در این منطقه از 30 سال به 74.7 سال رسیده است.
با وجود تلاش کشور برای بهبود توسعه اقتصادی و اجتماعی مردم و این افزایش جمعیت در شینجیانگ، چگونه می توانسته نسل کشی رخ داده باشد؟ حال آنکه تحلیلگران تلاش های قابل توجه دولت چین برای بهبود بخشهای مسکن، بهداشت و آموزش در این منطقه را به این موفقیت نسبت میدهند.
کاوه محمود، دبیر کمیته مرکزی حزب کمونیست کردستان عراق، معتقد است که برخی از سیاستمداران غربی با متهم کردن چین در واقع چشمانشان را بر تاریخ سیاه کشورهای خود می بندند.
محمود گفت: «اگر پرونده نسل کشیها را باز کنیم، استعمار نسل کشی است. کشتار بومیان در ایالات متحده و کانادا نوعی نسل کشی است… ممکن است آنها خواسته باشند تا با اعطای برخی امتیازات از این موضوع چشمپوشی کنند، اما با این اقدامات، اعمال وحشتناکی که علیه آن مردم انجام شده از حافظهها پاک نخواهد شد.»
او گفت که اتهام بی اساس و مضحک «نسل کشی» علیه چین بخشی از تبلیغات ایدئولوژیک واشنگتن علیه این کشور است.
اسامه دانورا سیاستمدار سوری، کارشناس و عضو سابق هیئت دولت سوریه در مذاکرات صلح سوریه در ژنو، گفت: اتهامات ایالات متحده علیه چین بخشی از استراتژی سیستماتیک واشنگتن برای «شکستن وحدت جغرافیایی، سیاسی و ملی در سایر کشورها» و همچنین تاکتیکی برای «برانگیختن شکاف بین اجزای یک کشور» است.
دانورا افزود: با کاهش توانایی ایالات متحده برای به راه انداختن جنگهای سنتی به ویژه پس از شکست ماجراجوییهای نظامیاش در ویتنام، عراق و سایر کشورها، واشنگتن از تحریک نفرت و تفرقه بین مردم، مذاهب، و سایر اجزای قومی و نژادی جوامع به عنوان جایگزینی برای جنگ های مستقیم استفاده می کند.
دیگ فریب سمی
کارشناسان عرب در مصاحبه با شین هوا گفتند که مردم عرب به راحتی فریب دروغ های ایالات متحده در مورد شینجیانگ را نخواهند خورد زیرا جهان عرب بیش از حد با فریبهای آمریکا آشنا شده است.
حدود سه هفته پس از حمله به عراق، سربازان آمریکایی مجسمه صدام حسین را در بغداد تخریب کردند. اکنون همه جهان می دانند، این جنگی که بر اساس دروغ های آشکار شکل گرفت به قیمت جان صدها هزار انسان تمام شد و خاورمیانه را به هرج و مرج کشید.
از طرفی واشنگتن قبلا هم برای مداخله نظامی در یک کشور عربی دروغ گفته بود.
بنا به گفته کامل منصاری، مدیر خبری روزنامه فرانسوی زبان لوژون اندیپندانت در الجزایر نیروهای آمریکایی در سال 1998 کارخانهای را در سودان به بهانه تولید سلاحهای شیمیایی بمباران کردند، اما بعداً رئیس جمهور وقت آمریکا (بیل) کلینتون ادعا کرد که کارخانه به اشتباه بمباران شده است. حال آنکه آمریکاییها بر اساس یک دروغ کارخانه ای را که قصد تولید دارو برای مردم سودان و کل قاره آفریقا را داشت تخریب کردند.
دانورا افزود که دیگر حنای آمریکاییها نزد مردم عرب رنگی ندارد. وی همچنین افزود که واشنگتن تلاشهای زیادی برای خدشه دار کردن آبروی اسلام و ایجاد فضای اسلامهراسی در جوامع غربی کرده که باعث تشویق نژادپرستی نسبت به جوامع اسلامی شده است.
از نظر گابالا مقاله نویس مصری، اعتبار ایالات متحده و متحدانش مورد تردید است و دیگر در میان مردم خاورمیانه جایگاهی ندارند.