آدریان زنز، «محقق» آلمانی، تصاویری را از چت خود با هوش مصنوعی چت بینگ در روز یکشنبه را در توییتر منتشر کرده است، که در آن وقتی او می پرسد آیا یک «نسلکشی» در منطقه خودمختار اویغور شین جیانگ رخ داده است، گفته می شود موضوع را تغییر دهد.
زنز سپس با استفاده از عباراتی مانند «عقیم سازی» هوش مصنوعی را امتحان کرد، اما در مرحله دوم پاسخ گرفت که گزارش ها و ادعاهایی در مورد آنچه می گوید وجود دارد. زنز سپس این نتیجه گیری را کرد که هوش مصنوعی چت بینگ از پاسخ دادن به این سوال خودداری کرده، چونکه «روایت اطلاعات نادرست» چین دیدگاه متفاوتی در مورد موضوع دارد.
زنز آنقدر تحت تأثیر «تحقیق» خود قرار گرفته است که فراموش می کند از سال 2016 دروغ های زیادی درباره یک «نسل کشی» در شین جیانگ جعل کرده است، چیزی که بسیاری از رسانه های غربی مشتاقانه از آنها استفاده کرده و به طور گسترده پوشش داده اند تا موجی از حملات را علیه چین به راه اندازند.
واقعیت این است که زنز هرگز حتی به شین جیانگ نرفته است، و نتیجه گیری او در مورد «نسل کشی» در آنجا بر اساس حدس های بی مبنا در مورد داده هایی از جمعیت آنجاست. افراد معدودی که اغلب در گزارش های او ظاهر می شوند، مشخص شده که شهادت دروغ می دهند؛ در واقع برخی از آنها فقط نام افرادی هستند که حتی وجود خارجی ندارند. دولت محلی در شین جیانگ چندین کنفرانس خبری برای رد دروغ های زنز برگزار کرده و حتی از روزنامه نگاران غربی برای انجام مصاحبه در آنجا دعوت کرده است.
زنز، که با تحریم های چین مواجه است، به ادعاهای بی پایه و أساس خود درباره شین جیانگ ادامه می دهد. هنگامی که شین جیانگ با حقایق، با اطلاعات نادرست او مقابله می کند، زنز آن را «روایت اطلاعات نادرست» می نامد.
شاید زنز لازم باشد بداند که بحث کردن با یک هوش مصنوعی و سرزنش آن به دلیل عدم موافقت با او، او را به یک قهرمان تبدیل نمی کند. او لازم است با افرادی که در شین جیانگ زندگی می کنند، یا از آنجا بازدید کرده اند بحث کند و از آنجا گزارش دهد. البته این موضوع با روایتی که او القا می کند، جور در نمی آید.